21/3/09

ΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟΝ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ... Η ΧΩΡΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΓΥΨΟΝ (Νο 1)«Επληροφορήθην ότι ομάς Αναρχικών ενεκλείσθη εις το Πολυτεχνείον με σκοπόν την δημιουργίαν ψευδών εντυπώσεων όσον αφορά την τάξιν, ασφάλειαν και ήπιον κλίμα των πολιτών. Δεν ημπορεί μια μικράν πλειοψηφίαν... Εγώ διέταξα: σκέψη καμιά. Εγώ διέταξα: ούτε μιλιά. Και να μην ξανακούσουμε ποτέ πια για σας».
Από το τραγούδι «Της Εθνικής Συμφιλίωσης» του Παύλου Σιδηρόπουλου.

Και τώρα διακόπτουμε την ροή του προγράμματός μας για να σας μεταδώσουμε Διάγγελμα του Σεμνού Και Ταπεινού Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή:

Αγαπητές Ελληνίδες, Αγαπητοί Έλληνες. Η χώρα διέρχεται μίαν κρίσην, αναζητούσα διέξοδον εξ’ ενός πολιτικού αδιεξόδου εις το οποίον είχε εισέλθει (… βήχας). Ουδείς εκ των πολιτικών αρχηγών ανελάμβανον να βοηθήσει τον ανώτατον άρχοντα(δηλαδή ΕΜΕΝΑ). Η κατάστασις αυτή, προστιθεμένη εις μιαν αναρχικήν αντίληψην η οποία είχε επιβληθεί σχεδόν εις όλα τα άτομα της κοινωνίας, είχε δημιουργήσει τον έσχατον κίνδυνον να αλωθεί η χώρα από τον κομμουνισμόν. Οι Έλληνες και κατά ιστορικήν παράδοσην αλλά και κατά την βασικήν κοινωνικήν αντίληψην και αγωγήν δεν είναι ποτέ ευεπίφοροι προς τον κομμουνισμόν (τώρα λέγεται αντιεξουσιασμός). {το παραπάνω κείμενο -εκτός των παρενθέσεων- είναι αποδελτίωση σημείων από λόγους του ΕΘΝΑΡΧΗ Γεωργίου Παπαδόπουλου}.

Δεν ημπορώ να ανεχθώ τους εχθρούς της Δημοκρατίας αλωνίζοντες από Κολωνακίου έως Εξαρχείων. Η Πολιτεία πρέπει να δράσει και θα δράσει. Δεν ημπορεί να στέκεται αδύναμη, μόνο βλέπουσα και θρηνούσα. Δια αυτούς τους λόγους αποφάσισα τα εξής:

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΣΕΜΠΕΡΙΟΥ ΕΙΣ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΧΗΣ… ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΡΕΧΕΣΤΕ

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΧΗΡΑΣ (ΤΑΥΤΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΝ)

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.(κοινώς, απαγορεύεται η καπότα). ΟΠΟΙΟ ΠΕΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΣ ΚΑΣΚΟΛ. ΑΝ ΚΡΥΩΝΕΤΕ, ΚΑΘΗΣΑΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΣΑΤΕ ΖΕΣΤΟΝ ΤΕΪΟΝ

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΣ ΜΥΞΟΜΑΝΤΙΛΟΥ

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΌΤΕΡΟΝ «ΜΠΑΤΣΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΕΩΠΟΝΟΙ» (ιδέα του Στάθη της Ελευθεροτυπίας)

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΞΥΒΡΙΣΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΜΕ ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΤΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ «ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ» ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΡΙΨΙΣ ΒΟΜΒΩΝ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΠΕΤΡΩΝ, ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ, ΟΜΠΡΕΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΡΙΨΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΗΡΙΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΑΝΕΥ ΓΡΑΒΑΤΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΓΕΡΑΚΙΟΥ ΔΙΑ ΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌΝ ΣΑΣ ΕΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΝ

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΚΤΟΣ "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΉΣ", "ΑΥΡΙΑΝΗΣ", "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ" ΚΑΙ "ΕΣΤΙΑΣ"

• ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟΝ Η ΧΡΗΣΙΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, SIEMENS, ΟΜΟΛΟΓΑ, ZAΡΝΤΙΝΙΕΡΑ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΩΝ ΗΧΗΤΙΚΟΦΘΟΓΓΟΛΟΓΙΚΩΝ ΦΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑΣ ΤΑΣ ΛΕΞΕΙΣ

Μετά από όλα αυτά τα μέτρα και θεωρών ότι θωράκισα τη Δημοκρατία που έφτιαξα για εσάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, υπάγω εις την οικίαν μου δια να συνεχίσω το φαγοπότιον και τα παίγνια εις το προσφιλές εις εμέ PLAY STATION.
Εάν ο Κάρολος Μαρξ μίλησε για ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ο Μιχαήλ Μπακούνιν για ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ και ο Άνταμ Σμιθ για ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ, εγώ είμαι ο Πρωθυπουργός που ανέδειξε τον ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ.
Σας φιλώ πατρικά, Κωνσταντίνος Καραμανλής.
ΥΓ: Και μην ακούσω από κανέναν ότι ακολούθησα τις θέσεις του Καρατζαφέρη. Ξέρετε ότι δεν συνεργαζόμαστε με τα άκρα. Ό,τι μαλακία κάνουμε είναι δικιά μας και μόνο δικιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου