11/3/09

2 ακοαμ εργατες πεσανε στην μαχη για το μεροκαματο

Ένας 38χρονος Αλβανός εργάτης έχασε τη ζωή του το μεσημέρι όταν κατά τη διάρκεια εργασίας του σε στέγη μεταλλικής κατασκευής, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος.


Την ώρα του συμβάντος στο 13ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Καρδίτσας - Τρικάλων έπνεε ισχυρός άνεμος. Ο άτυχος εργάτης ζούσε στη Λάρισα και διέμεινε νόμιμα στην χώρα.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Καρδίτσας, ενώ συνελήφθησαν ο εκπρόσωπος της εταιρείας που κατασκεύαζε το μεταλλικό κτίριο καθώς και ο υπεύθυνος εργολάβος.

Έρευνα για εργατικό ατύχημα στη ΔΕΗ Χανίων

Από τη ΔΕΗ ανακοινώθηκε ότι, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009 και περί τις 17.00 μ.μ., στην περιοχή Φουρνέ Χανίων, έχασε τη ζωή του από θανατηφόρο ατύχημα, στη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, ο εργαζόμενος Κουράκης Εμμανουήλ του Ιωάννου, 44 ετών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «σήμερα το πρωί διενεργείται νεκροψία-νεκροτομή για τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου του, ενώ οι αρμόδιες Υπηρεσίες ήδη προβαίνουν από χθες βράδυ σε διερεύνηση και σχετική προανάκριση. Από τη ΔΕΗ συγκροτήθηκε άμεσα Επιτροπή Διερεύνησης των συνθηκών υπό τις οποίες επήλθε ο θάνατος του εργαζομένου της. Η Διοίκηση της ΔΕΗ εκφράζει στους συγγενείς και στους οικείους του εκλιπόντος τη βαθειά θλίψη και συμπαράστασή της».

cosmo gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου