5/3/09

Επεισόδια σε θέρετρο... γυμνιστών Aναζήτηση βάσει τίτλου


Πηγή:Α.Π.Ε.


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σε τροπικό θέρετρο γυμνιστών στην Κουϊνσλάνδη της Αυστραλίας με αποτέλεσμα να χρειαστεί και η επέμβαση της αστυνομίας.

Ο τουρίστας Τζον Χάρισον και η σύζυγός του Λιν ισχυρίζονται ότι εκδιώχθηκαν από το θέρετρο, επειδή ο πρώτος αρνήθηκε να καθίσει ολόγυμνος στο δείπνο της βραδιάς.

Ο ιδιοκτήτης Τόνι Φοξ τον πέταξε έξω γιατί έκρινε «ανάρμοστη» τη συμπεριφορά του κ. Χάρισον και «έλλειψη σεβασμού» προς τους άλλους συνδαιτυμόνες. Ο τελευταίος αντέδρασε δημιουργήθηκαν επεισόδια και κλήθηκε η αστυνομία.

Ο κ. Φοξ υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του κ. Χάρισον ήταν γενικά απαράδεκτη. «Πρόσβαλε και τρεις γυναίκες που βρέθηκαν μπροστά του και ήταν γυμνές» είπε. Ο κ. Φοξ λέει πως βρήκε ένα διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση: διοργανώνει ένα 30ήμερο πάρτι γυμνιστών, χωρίς περιορισμούς. «Απαγορεύουμε μόνο τις φωτογραφικές μηχανές και τα ναρκωτικά» είπε και πρόσθεσε: «Η δύσκολη οικονομική κατάσταση απαιτεί δραστικά μέτρα».

Το θέρετρο αυτό, στο οποίο τα ρούχα είναι προαιρετικά, πριν από τρία χρόνια είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όταν διοργάνωσε σειρά πάρτι με θέμα την ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων. Οι συντηρητικοί της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν, όμως η δήμαρχος της πόλης Βαλ Σίερ δήλωσε πως δεν έχει αντίρρηση για το πάρτι, αρκεί να μην παραβιάζει τους νόμους.

Η βιομηχανία του τουρισμού στην Αυστραλία έχει χτυπηθεί σκληρά από την παγκόσμια οικονομική και οι Αυστραλοί προσπαθούν να βρουν τρόπους προσέλκυσης τουριστών. Μέσα σ' αυτά τα πλαίσια οργανώθηκε και η καμπάνια για την «Καλύτερη Δουλειά στον Κόσμο», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου