24/3/09

"Κύριε" Νίκο Βούτση, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ

Αναδημοσιεύω από το ιστολόγιό μου "Αιρετική Πολιτεία":

'Ελεγα να πιάσω τώρα τους μπαχαλάκηδες που τα'χουν κάνει όλα μην πω πώς, εν ονόματι του Γιώργου Βούτση-Βογιατζή (Βούτσης Junior) που συνελήφθη για ένοπλη ληστεία. Ή μάλλον ΟΧΙ. Όχι αυτούς. Θα αφήσω για τώρα τα κατοικίδια της ΕΑΑΚ στην άκρη. Θα βουτήξω τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πατερούλη, το Νίκο Βούτση - μέλος του πολιτικού γραφείου του κόμματος.

Όταν το καμάρι του το συλλήψανε οι τσέοι, γιατί βρέθηκε ο... κακός μικροαστός και του'κλεισε το δρόμο με τ'αμάξι κι έτσι δε μπόρεσε να χαρεί με την παρεούλα του τα 23.000 που τσούρνεψε (πιθανώς για να χρηματοδοτήσει τον... "αγώνα" του), έσπευσαν ο Βούτσης πατήρ κι ο Αλαβάνος να μιλήσουν για οικογενειακό δράμα και να ζητήσουν από τα ΜΜΕ κι από την ΕΛ-ληνική (+σουβλόγησον+) κοινωνία να σεβαστούν τις στιγμές πόνου και μπλα μπλα μπλα και δώστου μελοδραματικά σκηνικά, να κλαίει η Μάρθα Βούρτση κι άλλες φτηνιάρικες δακρύβρεχτες καταστάσεις... Τα... δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε μετά το διαζύγιο των γονιών του κλπ. ΣΩΠΑΤΕ ΡΕ!!! Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια ο Βούτσης Junior. Δηλαδή τόσα άλλα παιδιά χωρισμένων γονιών ή ορφανά από τον έναν ή και τους δυο γονείς που, αντί να το παίζουν "επαναστάτες", αριστεύουν στις σπουδές τους και προοδεύουν είναι για πέταμα κι είναι ήρωας ένας ΛΗΣΤΗΣ; Ή μήπως ο... "επαναστάτης" αυτός δεν έχει ευθύνη των πράξεών του και τα χρεώνουμε όλα στο... διαζύγιο των γονιών του; Και γιατί να τον έχουμε στο απυρόβλητο, όταν παλιότερα σηκωθήκανε κι οι πέτρες αξιώνοντας την παραίτηση νουδούλη πολιτικού που ο γιος του πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος (πράξη τρομερής ανευθυνότητας, κακά τα ψέματα); Ή πρέπει να έχουμε την "αριστερά" σε καθεστώς πλήρους ασυλίας από κάθε κριτική - όπως ΚΑΚΩΣ έχουμε τις θρησκείες; Άντε και σιχτίρι πια "κύριοι"!

ΟΚ λοιπόν, τόσον καιρό δεν του την έπεσε ο κόσμος του Βούτση για την ανατροφή που έδωσε στον κανακάρη του. Ακόμη κι εγώ που γνωρίζω από μέσα απ'τα πανεπιστήμια τη διασύνδεση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΑΑΚ-μπαχαλάκηδων και γι'αυτό αποκαλώ τους μπαχαλάκηδες "κατοικίδια της ΕΑΑΚ", δε χρησιμοποίησα, αν και θα έπρεπε, τις "ιδεολογικές" πράξεις του υιού Βούτση ως όπλο στην κριτική μου κατά του κόμματος στο οποίο ανήκει ο μπαμπάκας του. Ασχέτως αν στις χώρες του πολιτισμένου κόσμου πατέρας πολιτικός παραιτείται πάραυτα για παραπτώματα του παιδιού του. Αλλά ξέχασα... Αυτοί είναι "κουτόφραγκοι", είναι "αστοί", "στερούνται κινηματικής λογικής" κι έχουν φιλότιμο (για το οποίο εμείς οι ΕΛ-ληνες, ως γνήσιοι... απόγονοι των ΕΛ, των Έψιλον και καταγόμενοι - σύμφωνα με τον Λιάκουρα και τους εψιλονισμένους - από το... Σείριο και την... Ανδρομέδα, πάντα υπερηφανευόμαστε, χωρίς καν να ξέρουμε τι στο διάολο ή Αντισουβλακέα σημαίνει αυτή η λέξη). Εδώ όμως... Σιγά μη χάσει ο μπαμπάκας τη θεσούλα του. Πώς θα'χει μετά λεφτά να πληρώνει δικηγόρους, πώς θα'χει κομματικό μηχανισμό να του συμπαραστέκεται;

Αυτά που έγιναν στο Κολωνάκι, καθώς και ο εμπρησμός του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στα Χανιά και της Εθνικής Τράπεζας στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου (σε απόσταση περίπου 600 μέτρων από την Πολυτεχνειούπολη, που σημαίνει ότι χώροι του Πολυτεχνείου Κρήτης - όπως γνωρίζουμε ΟΛΟΙ όσοι δουλεύουμε ή φοιτούμε σ'αυτό - που τελούν υπό κατάληψη εδώ και χρόνια, π.χ. το "στέκι" δίπλα στη Φοιτητική Λέσχη και, βεβαίως, η "Rosa Nera" δίπλα από την Πρυτανεία, χρησιμοποιούνται ως ΓΙΑΦΚΕΣ των κατοικιδίων της ΕΑΑΚ) έγιναν με αίτημα την "απελευθέρωση του συντρόφου Γιώργου Βούτση-Βογιατζή".

Ερωτώ τώρα εγώ ο σπαζοκλαμπάνιας της υπόθεσης, που δεν είμαι αρκετά προοδευτικός για να γουστάρω το δικαίωμα του κάθε "αντάρτη" που θέλει να κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα (δηλαδή να του πληρώνω εγώ τα έξοδα επανάστασης): Αυτός ο... τεθλιμμένος πατέρας, που θέλει να διατηρήσει την αξιοπρέπεια του ονόματός του (πόση αξιοπρέπεια μπορεί να έχει ένας ΕΛ-λην πολιτικός είναι άλλο θέμα), δεν θα έπρεπε ΠΡΩΤΟΣ απ'όλους να βγει και να πει ότι αυτά βλάπτουν την οικογένειά του και το γιο του κι ότι είναι ντροπή να γίνονται; Κι ακόμα περισσότερο, δεν θα έπρεπε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ για να μην τύχει πολιτικής εκμετάλλευσης από πολιτικούς αντιπάλους η σύλληψη του γιου του και τα έκτροπα που γίνονται για πάρτη του;

Ή μήπως τελικά φανερά ο ΣΥΡΙΖΑ "καταδικάζει" και από πίσω σιγοντάρει, προσπαθώντας να διατηρήσει τα "κεκτημένα" του στα πανεπιστήμια, όπου το άσυλο έχει γίνει λάστιχο για να καλύψει τους "κυρίους" αυτούς; Άντε, γιατί έχω πάρει ανάποδες. Και σ'ό,τι αφορά το άσυλο, ήταν ΟΛΕΣ οι παρατάξεις και ΟΛΟΙ οι καθηγηταράδες που ΠΟΤΕ δεν επέτρεψαν να εφαρμοστεί ο νόμος που το διέπει. Μια χαρά τους βόλεψαν και τους βολεύουν τα κατοικίδια της ΕΑΑΚ και οι rangers της ΟΝΝΕΔ και όλες οι... ομάδες κρούσης της κάθε παράταξης.

Νίκο Βούτση, αν έχεις έστω κι ένα δράμι φιλότιμο, φέρσου όπως θα φερόταν ένας σοβαρός πολιτικός άνδρας του πολιτισμένου κόσμου: ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. Ή μήπως τα εσωτερικά μνημόνια που ορίζουν την κομματική γραμμή του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι τα καλόπαιδα αυτά "καλώς κάνουν" κι ότι οι "καταδίκες" της βίας που βγαίνει κι αμολάει η "ηγεσία" σας είναι - όπως καταλαβαίνει κάθε άνθρωπος που έχει τουλάχιστον ένα γραμμάριο φαιάς ουσίας μέσα στο κρανίο του - για τα μάτια του κόσμου, γιατί "είναι πολλά τα κουκιά";

Ή μήπως ο ίδιος ο "πονεμένος μπαμπάκας" Βούτσης έδωσε το... καλό παράδειγμα στον κανακάρη του; Βλέπετε, αναφέρεται ότι σε προηγούμενες διαδηλώσεις του "εκπαιδευτικού κινήματος" ήταν από τους πλέον "δυναμικούς" και δη on camera - μέχρι που οι ΜΑΤατζήδες του ανταπέδωσαν τα χτυπήματα, κάνοντάς τον μετά να σκούζει στα κανάλια... Γιατί νομίζετε ότι έφτασε ακόμη κι ο φιαλορίπτης Πρετεντέρης να του τα χώσει όταν μίλαγε για... "ειρηνική" αντίδραση; Προσωπικά πάντως έχω αηδιάσει με τους φραγκάτους και βολεμένους "επαναστάτες". Όλοι οι αληταράδες και "επαναστάτες" που έχω γνωρίσει είχαν τον πλούσιο μπαμπάκα από πίσω να καμαρώνει για τους τσαμπουκάδες του γιου και να εκβιάζει ή να γλείφει για να μην υποστεί ποτέ καμιά συνέπεια το καμάρι του, καθώς και πρόσβαση σε κομματικούς μηχανισμούς, ανεξαρτήτως χρώματος.

Αυτά για τώρα αγαπητοί εν Μέγα Σουβλακέα αδελφοί. Είθε ο Μέγας Σουβλακεύς και ο Άγιος Τζατζίκιος να σας έχουν καλά.

+σουβλόγησον+

7 σχόλια:

 1. ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε αυτή τη χώρα πάντα συνδέουμε τα πεπραγμένα των μελών μιας οικογένειας μεταξύ τους. σχόλια όπως "ο παππούς του ήτα δοσίλογος" ή όπως το δικό σου με αφήνουν αδιάφορο. κατεβαίνω στις πορείες, πετάω πέτρες, έχω ένα πρώτο ξάδελφο ματατζή και ο πατέρας μου είναι δημοτικός σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ. τι πρέπει να γίνει; καλό είναι να παραδειγματιζόμαστε από το εξωτερικό αλλά να φιλτράρουμε κιόλας τα παραδείγματα. σ'αυτή τη χώρα κανείς δεν παραιτείται για τίποτα ο Βούτσης σε πείραξε; όσο για τα κατοικίδια που λες, ειδικά στα Χανιά μέχρι και ξύλο έπαιξε η L14 με την Ενωτική, για ποια κατοικίδια μιλάς; και τέλος το γεγονός ότι ένας παπαγάλος του τα έχωσε δεν μας λέει και πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σε παρακαλώ, μην πάμε στο "ναι, αλλά ο άλλος...". Στο εξωτερικό, κλήση για τροχαία παράβαση παίρνει ο γιος ενός πολιτικού και παραιτείται ο πατέρας του.

  Γιατί; Μα, γιατί ο πολιτικός οφείλει να είναι υπόδειγμα (λέμε τώρα) για τους πολίτες και να δείχνει ο ίδιος το δρόμο. Τα υπόλοιπα που εφαρμόζουμε εμείς οι "έξυπνοι" (γιατί οι άλλοι που έχουν φιλότιμο και ευθιξία είναι "κουτόφραγκοι") είναι βλακείες.

  Σε ό,τι αφορά τον παπαγάλο και το χώσιμο, όλα καλά θα ήταν αν δεν τα έκανε ο κ. Βούτσης on camera (όπως, βεβαίως, κι ο φιαλορίπτης Πρετεντέρης έριχνε μπουκάλια στο γήπεδο on camera).

  Κι είναι εξοργιστικά τα δυο μέτρα και δυο σταθμά. Όταν ο γιος ενός νουδούλη πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος, σπεύσανε ΟΛΟΙ (με πρώτο το ΠΑΣΟΚ) να ζητήσουν την παραίτηση του πατέρα του. Όταν ο Βούτσης Junior διέπραξε ληστεία και πιάστηκε επ'αυτοφώρω, άρχισε η ΚΛΑΨ ΦΙΛΜΣ.

  Σε ό,τι αφορά τώρα την "Ενωτική", υπήρξα ιδρυτικό στέλεχός της και έζησα το πώς μεθοδεύτηκε η... "ριζοσπαστικοποίησή" της, η ουσιαστική αποβολή των μετριοπαθών και ο εναγκαλισμός με τη Rosa Nera και τα άλλα λέλουδα. Άσε, καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο. Κι αν η πραγματικότητα δεν αρέσει, τι να κάνουμε. Tough shit.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν ηταν ο πλουσιος γιος ενος πλουσιου μπαμπα ο βουτσης
  πιο λογικο μου φαινεται να εντασσοταν στον συριζα και να ηταν τωρα βουλευτης ο ιδιος (με τις ευλογιες του μπαμπα του κ του κομματος του)
  αυτος αντθετα απο τα γεγονοτα βλεπω πως επελεξε αλλο δρομο
  ενηλικας ειναι
  γιατι να βαραινουν οι πραξεις του γιου τον πατερα του; (οχι δεν ειμαι συριζα ουτε προσπαθω να υπερασπιστω κανενα συριζα)
  οσο για την κλαψα που βγηκε στα καναλια μπορει ο ιδιος ο συλληφθεντα ςνα μη φερει καμια ευθυνη μιας και οντας συλληφθεντας δεν ειχε τον ελεγχο της καταστασης και των οσων λεχθηκαν εξω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι το "η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται". Και προσωπικά δε νομίζω ότι επέλεξε και τόοοοοσο διαφορετικό δρόμο απ'την παράταξη... Όταν αποφυλακιστεί, σου βάζω στοίχημα ότι θα εμφανιστεί ως "σπουδαίος αγωνιστής κατά του φασιστικού κράτους" και θα τον ψηφίσουν αρκετοί από τα κατοικίδια της ΕΑΑΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. εμενα με νοιαζει πιο πολυ το τι ειναι η γυναικα του καισαρα και οχι το τι φαινεται
  υγ-οταν οι τραπεζες κλεβουν το κοσμο ειναι κακες
  αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι
  γιατι θελετε να ¨"κρεμασεται" το βουτση;
  επειδη εκλεψε τους κλεφτες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αν έκλεβε τους κλέφτες για να δώσει στους φτωχούς - όπως ΛΕΝΕ ότι έκανε ο Ρομπέν των Δασών - κάτι θα γινόταν. Αλλά δεν...

  Ξέρεις, από καλοβολεμένους "επαναστάτες" σαν τον Βούτση και κάμποσους άλλους που είχα την ατυχία να γνωρίσω προσωπικά και που έχουν την αξίωση να δίνουν πιστοποιητικό προοδευτικών φρονημάτων έχω χορτάσει. Κι αν ανοίξω το στόμα μου, δε θα τους ξεπλένουν όλα τα ποτάμια του κόσμου, γιατί αρκετούς σ'αυτό το ρημαδοπολυτεχνείο Κρήτης τους έχω ζήσει από κοντά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. για τους ρομπεν των σουπερ μαρκετ ομως δε μπορεις να πεις το ιδιο φανταζομαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή