25/4/09

Η στιγμή της ντροπής κι άλλες αηδίες..

Δεν είναι ζωή αυτή εδώ...

Η στιγμή της Αλήθειας , είναι πλέον η στιγμή της ντροπής και της δημόσιας ξεφτίλας με τον κάθε παίκτη απόλυτα συμβιβασμένο με τις έννοιες αυτές.Είναι λοιπόν , κοινώς αποδεκτό να λες οτι έχεις συμμετάσχει στην διακίνηση λαθρομεταναστών.Είμαστε στα καλά μας?

Ως πού θα φτάσει η ξεφτίλα μας ως άνθρωποι πια?

Να άλλη μια στιγμή εθνικής ντροπής...

Σήμερα , δεν γίνεται να μην γράφω βιωματικά συγχωρείστε με , πήηρα το τοπικό ταξί μαζί με κάποια δικά μου άτομα για να πάω σε ένα χωριό παραδίπλα απο την επαρχιακή πόλη στην οποία ζω.Ο ταξιτζής , ήταν κανούριος σε αυτήν την πιάτσα και δεν ήξερε οτι είμαι φωνακλού ειδικά σε πολιτικά ζητήματα , είχε έναν σταθμό στον οποίο συζητούσαν με μια δικηγόρο το θέμα της ποινικοποίησης της κουκούλας.Ο ταξιτζής , άρχισε λοιπόν να πλέκει προσεκτικά και διακριτικά ένα συνεσταλμένο εγκώμιο εννοείται υπερ της παρούσας κυβέρνησης.
Τα λαμπάκια μου , δεν χρειαστήκανε ιδιαίτερο κόπο να ανάψουνε κι άρχισα για κακή μου τύχη να παραθέτω άλλα γεγονότα άσχετα με το θέμα καθώς εκείνος είπε περί ζαχόπουλου (άραγε τι να κάνει αυτή η ψυχή??ο γιός του λέει τα'χει με την μπεζεντάκου?κάτι τέτοιο πήρε το αυτί μου..αχ , περνάνε πολλά απ'το μυαλό μου όπως και σε σας..) και για τον άλλον τον βουλγάρακη..Ο πρώτος είχε δωρεάν νοσηλεία , ενώ ο συνταξιούχος πρέπει πλέον να πληρώνει κα τα αναλώσιμα ενώ ο άλλος δεν μπήκε στη στενή με βάση έναν νόμο που θεσπίστηκε το 2003 για θηγαττρικές εταιρίες και λοιπά.

Αλλά λογικό είναι η Ν.Δ. να μην ξέρει τον νόμο..Θεσπίστηκε επί Πασοκ!Ήταν ένας λόγος είπε ο taxi driver..

Άρχισα που λέτε μέσα στο ταξί να φωνάζω και να λέω όλα τα παραπάνω με παραγράφους νόμως και έτσι και η απάντηση που έπαιρνα ήταν "Και γιατί να μην ποινικοποίησουν την κουκούλα?".Μου ήρθε να κατεβάσω τα χίλια μύρια , αλλά η μαμά με συγκράτησε..Θα σταματούσα το ταξί και θα έκανα σαματά!

Να γιατί πάντα ζώα μας κυβερνούν..Γιατί ψηφίζουν πολύ μεγαλύτερα ζώα.

Η Ελλάδα και η κάθε Ελλάδα , χρειάζεται ηγέτες με ανιδιοτελής σκοπούς!Όχι με νεοκαισαρισμό (βλέπετε τον άλλον τον αηδία τον μπερλουσκόνι) ή με το σύνδρομο του ναπολέοντα (βλέπετε τον άλλον τον κοντό τον σαρκοζί που έχει την ψηλιά να την ντύνει με Dior ενώ οι πολίτες της Γαλλίας έχουν αρχίσει να παραδίνονται στο έλεος της ακρίβειας..)

Μετά έκανε μια αναφορά ο taxi driver για τα νέα οικονομικά μέτρα...

Προτείνω λοιπόν στην αγαπημένη μας κυβέρνηση να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το Φ.Π.Α. κι απο 19% που είναι τώρα να το πάνε 25%!
Να μειώσουν τις συντάξεις κατά 5 με 10% και αν αυξήσουν τους ήδη παχυλούς μισθούς τους..

Ο taxi driver είπε για το οικονομικό έλλειμα και πως είναι σωστό να το πληρώσουμε..Εγώ πάλι του είπα το εξής:"Ξέρεις πόσα παίρνουν?Γιατί δεν μειώνουν τους μισθούς τους?" και έφυγα σκασμένη..ετά πήρα κάμποσα αναλγητικά γιατί είχα τρομερό πονοκέφαλο..

Ελπίζω να μην πονοκεφαλιάσατε κι εσείς...

Υ.γ.:Τα ονόματα των πολιτικών θα τα γράφω με μικρά γράμματα.Τα κεφαλαία είναι για τους άξιους..

2 σχόλια:

  1. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ 80 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 11 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ 300 ΑΝΟΗΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντησή μου...

    Εμείς έχουμε κάτι που το έχουν λίγοι λαοί:πολιτική διαδοχή.Λες κι είναι οικογενειακή υπόθεση τόσο η ίδρυση και οι αρχηγοί κομμάτων όσο και η ψήφος που θα ρίξουμε.Γι'αυτό πάντα , όσοι είναι μέσα στη Βουλή είναι για τα μπαζά.Γιατί πολύ απλά η ψήφος είναι κληρονιμική.Την διαδεχόμαστε απο τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας.Γι'αυτό δεν πάμε μπροστά!

    Φιλικά Πασχαλίνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή