11/5/09

Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ, Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ...


ΑΠΟ ΤΟ http://eleftheriahtipota.blogspot.com/

ΠΗΓΗ: ΙΝ GR
Κατά την ομιλία του στην Περιφερειακή Διάσκεψη της ΟΝΝΕΔ, o κ. Καραμανλής ανέφερε τα εξής:
"Το είπα πολλές φορές και θέλω να το επαναλάβω και σήμερα: Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ στον κατήφορο που επέλεξε (έχουμε ιδιόκτητο κατήφορο εμείς...). Δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε τα άκρα και τις ακρότητες που τον βολεύουν (μόνο τις δικές μας ακρότητες μπορούμε να παρακολουθήσουμε και αυτό άλλωστε κάνουμε...). Χάρισμά του. Επιτέλους όμως (δε σας θυμίζει το προ 2004 γνωστό σύνθημα της Ν.Δ. "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ";). Δεν πάει άλλο η απόπειρα ισοπέδωσης. Δεν πάει άλλο η διαστρέβλωση των πραγμάτων (αυτό λέω και εγώ Πρωθυπουργάρα...). Η Κυβέρνηση αυτή δεν πρόκειται να κατέβει στο στίβο της παραπολιτικής που επέλεξε το ΠΑΣΟΚ" (χα, χα,χα, χου,χου,χου... τα λέει και απότομα ο πούστης...).

Απευθυνόμενος δε προς τα μέλη της ΟΝΝΕΔ είπε, εν όψει των ευρωεκλογών:
"Ξέρουμε όλοι, ότι κάποιοι προσπαθούν να επενδύσουν στο γκρίζο. Προσπαθούν να σας απομακρύνουν από τα δημόσια πράγματα. Προσπαθούν να σας πείσουν ότι τίποτα δεν αλλάζει (ποιός το είπε αυτό; Αλλάζουν πολλά ρε Κωστάκη, προς το χειρότερο όμως...). Ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγωνίζεστε (και βέβαια υπάρχει λόγος να αγωνιζόμαστε, μήπως και σε διώξουμε μια ώρα αρχύτερα...). Τους οφείλετε μια ηχηρή απάντηση. Ένα δυνατό όχι. Όχι στην αποστασιοποίηση. Όχι στο μηδενισμό. Όχι στην ισοπέδωση. Απαντήστε δυνατά στις προκλήσεις των καιρών. Ναι στη συμμετοχή. Ναι στις αρχές και τις αξίες που μας ενώνουν (ανηθικότητα, μίζες, σκάνδαλα, βιαιότητα κ.τ.λ....). Ναι στην ελπίδα και το όραμα"

Δεν θέλω να σχολιάσω περισσότερο τα όσα εκστόμισε πάλι ο υπέροχος Πρωθυπουργός μας περί ακροτήτων, κατηφόρας, μηδενισμού κ.τ.λ. στο αντικειμενικότατο ακροατήριο της ΟΝΝΕΔ, που πάντα περιθάλπτει και φροντίζει όλους τους κατατρεγμένους της Ν.Δ. (βλέπε Βουλγαράκη).

Θέλω όμως να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίον παρακολούθησαν τον λόγο του Αρχηγού τους, οι υπέροχοι νεοδημοκράτες νεολαίοι, γιατί είδα κάποια πλάνα στην τηλεόραση και νόμιζα ότι έβλεπα συγκέντρωση προ είκοσι ετών και ακόμη χειρότερα.

Νέοι άνθρωποι χοροπήδηγαν εν γηπεδικώ χορώ, χειροκροτώντας όποτε εκείνος ύψωνε τον τόνο της φωνής του και έδινε το σύνθημα ότι έφτανε στο κορύφωμα της εξυπνακίστικης ατάκας του. Κανείς δεν άκουγε τα λόγια του, μόνο το συναίσθημα είχε σημασία, μόνο οι κινήσεις του Αρχηγού μετρούσαν. Όσο πιο έντονες, τόσο το καλύτερο, τόσο μεγαλύτερη η πόρωση. Κανείς δεν άκουγε τίποτα. Άλλωστε δεν πήγαν εκεί για να ακούσουν, μα για να ακουστούν, για να χλευάσουν τους αντίπαλους, για να ξεφτιλίσουν εαυτούς και αλλήλους. Κρίμα, γιατί είναι νέοι άνθρωποι. Έβλεπες παιδιά 20 και 22 χρονών και σφιγγόταν η ψυχή σου.

Εκείνος, κάθιδρος, εκτοξεύοντας λόγια χωρίς ουσία, λόγια για οπαδούς και μόνο, λόγια για ηλίθιους που νομίζουν δυστυχώς ότι είναι έξυπνοι. Με έντονες κινήσεις που πρόδιδαν πανικό ενώ ήθελαν να δείξουν σιγουριά, χωρίς γραβάτα για να πλησιάσει τους νέους ακροατές του, με έναν γλοιώδη Ζαγορίτη δίπλα να χειροκροτάει το ο,τιδήποτε, με κοινό λοβοτομημένο, με κοινό κλινικά νεκρό. Άλλωστε, ήξερε που πήγαινε ο Καραμανλής να μιλήσει. Πρέπει να είναι πολύ υπερήφανος για τους νεολαίους οπαδούς του Κόμματός του. Αυτός που υποσχέθηκε ένα διαφορετικό πολιτικό ήθος, που καταδίκαζε σε όλους τους τόνους τον "ξύλινο" πολιτικό λόγο, που ευαγγελίστηκε σεμνότητα και ταπεινότητα, ξεφτέλισε το κοινό του και ξεφτιλίστηκε με τη σειρά του από εκείνο, κατάφερε χωρίς καμία δυσκολία να οπαδοποιήσει για άλλη μια φορά την πολιτική ζωή του τόπου, αυτού του τόπου που τόσο αγαπά και πονά.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ, ΟΤΙ Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ " Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ, Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ..." ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου