19/6/09

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...

ΑΠΟ http://eleftheriahtipota.blogspot.com/

Απάνθρωπη μεταχείριση μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας καταγγέλει η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ». Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας αγρότες της περιοχής αφού γροθοκόπησαν μετανάστες, τους έδεσαν από δίκυκλο και τους έσυραν στο κέντρο του χωριού για παραδειγματισμό, επειδή το τελευταίο δεκαήμερο φέρεται να είχαν κλέψει αιγοπρόβατα από το αγρόκτημα τους.
ΑΠΟ TVXS


Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ

Τελικά έπιασαν τόπο οι εκπομπές του "Σοσιαλιστή" Χαρδαβέλλα, οι Ηθικές Κορώνες του "Αντικειμενικού" Μάκη, οι κραυγές του "Δημοκράτη" Γεωργιάδη, οι Συνωμοσιολογίες του"Αριστερού Πατριώτη" Δημοσιογράφου Χατζάρα, οι "Λογικοφανείς" αναλύσεις του πρώην Αναρχικού Καραμπελιά, οι εδώ και χρόνια υφαίνουσες τρόμο και μίσος απόψεις μεγαλοσχημόνων παπάδων, τηλεπαρουσιαστών, καθοδηγητών κοινής γνώμης και πολλών άλλων.
Γιατί η ελληνική κοινωνία δεν έφτασε σε αυτό το σημείο ξαφνικά. Κάποιοι καλλιεργούσαν τόσα χρόνια ρατσισμό και τώρα δρέπουν τους καρπούς. Αυτοί οι ίδιοι θα βγουν τώρα σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα και θα λυπούνται, θα ψάχνουν για λύσεις, θα ψέγουν τα φαινόμενα βίας. Αυτοί οι ίδιοι που τόσα χρόνια φωνάζουν για τους κινδύνους που περικλείουν την Ελλάδα, μια Ελλάδα που βρίσκεται στο Στόχαστρο Ανθελληνικών Κέντρων(βλέπε Δεκέμβρης 2008), Σκοπιανών και Τούρκων Πρακτόρων, ΑποΧριστιανοποίησης και Μουσουλμανοποίησης του πληθυσμού της και άλλα πολλά ευκολοχώνευτα και σχιζοειδή.
Το μίσος είναι πολύ εύκολο και απλοϊκό συναίσθημα. Δεν απαιτεί σκέψη, ενδοσκόπηση, λογική προσέγγιση. Είναι χείμαρρος που παρασύρει στο διάβα του οποιαδήποτε προσπάθεια για λογική επεξεργασία, οποιοδήποτε συναίσθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Πάντα ο Έλληνας νιώθει ότι καταδιώκεται, πάντα φταίνε οι άλλοι, οι Ανθέλληνες, οι Αλλόθρησκοι, οι Απολίτιστοι, οι Βάρβαροι.
Κάποτε για τα δεινά των λαών ευθύνονταν οι Εβραίοι, οι Κομμουνιστές, κάποιες φορές ακόμα και ο Πάπας. Εύκολοι στόχοι οι Κομμουνιστές και οι Εβραίοι, δύσκολος ο Πάπας.Τώρα για όλα εδώ στην Ελλάδα -και στην Ευρώπη- ευθύνονται οι μετανάστες: Από την Ανεργία και την Εγκληματικότητα μέχρι την Αισθητική μας και την Αποσάρθρωση του Ταλαιπωρημένου αλλά Υπερήφανου Έθνους.
Είναι λογικό άλλωστε: Πέρσες-Βάρβαροι-Αγαρηνοί-Ενετοί-Τούρκοι-Ιταλοί-Γερμανοί-Κομμουνιστές-Αναρχικοί-Αλβανοί (όχι πιά)-Μετανάστες (ειδικώς οι Μουσουμάνοι στο θρήσκευμα πλέον).
Ελληνάρες Δημοσιογράφοι και Πολιτικάντηδες, είναι η ώρα να θερίσετε ό,τι σπείρατε τόσα χρόνια με τις αναλύσεις και τις προτροπές σας.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όσους έπεισαν με διάφορους τρόπους τον κάτοικο αυτής της χώρας ότι κινδυνεύει, ότι απειλείται, ότι κάποιοι θέλουν να τον εξαφανίσουν.

Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να πλέξουν γύρω από το μυαλό του Έλληνα αυτό το ψυχοπαθολογικό σύμπλεγμα Ρατσισμού, Αιώνιας Ελληνικής Γενναιότητας, Υπέρμετρης Ευρωπαϊκής Κατωτερότητας, Μισαλλοδοξίας και Φανατισμού...

Συγχαρητήρια στους Σύγχρονους Ελληνάρες που αφέθηκαν να λοβοτομήθουν εκούσια και έχασαν το Σημαντικότερο Επίτευγμα των -και καλά- Αρχαίων Προγόνων τους: τη λογική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου