12/9/09

Ο "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΟΥΔΑΣ" ΕΡΧΕΤΑΙ...


Εντάξει, ξεκαθαρίσαμε πια τι θα γίνει με τον Ψινάκη. Δεν προλάβαινε λέει ο πρόεδρος να δώσει στους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ να καταλάβουν ποιος είναι πραγματικά, οπότε τον κρατάει στη σαλαμούρα για την επόμενη φορά. Βέβαια δεν μας είπε ποτέ ότι στο Forum της ιστοσελίδας του Μπουμπούκου γινόταν χαμός από μηνύματα εξαγριωμένων Πατριωτών που απειλούσαν ότι θα κόψουν το δεξιό τους παπάρι αν ο Ψινάκης μπει στα ψηφοδέλτια και άλλων που θα το έκοβαν αν δεν έμπαινε (φαντάζομαι πως τώρα το έχουν κάνει ήδη).
Επίσης ξεκαθαρίσαμε τη συμμετοχή του Παπανικόλα και των "Οικολόγων Ελλάδος" από το γνωστό "Τηλεφώς". "Θα είναι μαζί μας στον τίμιο και καλό αγώνα, θα έχουμε κοινή περπατησιά" όπως θα έλεγε και ο πρόεδρος. Γιατί να ξέρετε ότι το "Ο" στο ΛΑ.Ο.Σ εκτός από "Ορθοδοξία" μπορεί να σημαίνει και "Οικολογία", μπορεί να σημαίνει και "Όλα τα σφάζω Όλα τα μαχαιρώνω", μπορεί να σημαίνει και "Ο,τιδήποτε γουστάρετε εσείς".
Ας πάμε στα πολύ σοβαρά όμως τώρα. Την αφίσα με τον κύριο Δημήτρη Ζαφειρόπουλο που βλέπετε, την έχει αναρτήσει ο ίδιος στο προσωπικό του ιστολόγιο και ενημερώνει για την κάθοδό του με το ΛΑ.Ο.Σ. Είναι ο επανεκδότης της εφημερίδας "Ελεύθερος Κόσμος" κι ένα από τα πρώην πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής. Βέβαια τώρα έχουν χωρίσει οι δρόμοι τους, αλλά σκεφτείτε αν ο Σκυφτούλης κατέβαινε στις εκλογές με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α ας πούμε. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινότανε!!!!
Το περίεργο δεν είναι ότι πολιτεύεται με το ΛΑ.Ο.Σ, άλλωστε από ΤερτΑυγουστιανούς και Απριλιανούς έχει απόθεμα ο Καρατζαφέρης.
Το περίεργο είναι πως ο Πρόεδρος έχει ανακοινώσει όλα τα νέα πρόσωπα εκτός από το συγκεκριμένο. Ο παρακάτω πίνακας είναι από την επίσημη ιστοδελίδα του ΛΑ.Ο.Σ και ειδικότερα από το πεδίο "Δελτία Τύπου". Για δείτε λίγο:
03/09/09
03/09/09
04/09/09
05/09/09
08/09/09
ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ (Ουρανία Παπανδρέου και ο κ. Μιχαήλ Βετούλης, πρώην πολιτευτές της ΝΔ)
09/09/09
09/09/09
10/09/09
11/09/09
11/09/09
Δεν θα μπορούσε να αναφερθεί με επίσημο Δελτίο Τύπου και η υποψηφιότητα αυτού του κακομοίρη του Ζαφειρόπουλου; Είχε βάλει και στις Δημοτικές Εκλογές του 2006, αρχηγός του Συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ-ΠΟΛΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ». Δεν είναι άγνωστος. Θα έπρεπε το κόμμα να ανακοινώσει την προσχώρησή του στις τάξεις του...

Πως γίνεται βέβαια να υπάρχει διάλογος στο forum του Αδώνιδος για την υποψηφιότητα Ζαφειρόπουλου, το κόμμα να μην έχει εκδώσει επίσημο Δελτίο Τύπου, ο Ζαφειρόπουλος να έχει εκτυπώσει αφίσα και ο Μπουμπούκος να απαντάει σαν όλα να είναι κανονισμένα… αυτό ούτε ο Θεός δεν το ξέρει.
Παρακολουθείστε Διάλογο:
"Αγαπητέ Άδωνη, θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την υποψηφιότητα του κύριου Ζαφειρόπουλου. Δεν είναι κάπως ακραίος? Θα ήθελα τη γνώμη σου αγαπητέ.http://melostisneos.wordpress.com/Απάντηση
Ο/Η Άδωνις Γεωργιάδης λέει: 12/09/2009, 08:38Όπως είπα και σήμερα στον ΣΚΑΪ δεν μπορούμε να θέσουμε όριο για την αποδοχή μιάς υποψηφιότητος, το τί έλεγε κάποιος πριν. Αυτό που μας νοιάζει είναι το τί πρεσβεύει τώρα. Ο κ. Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, επειδή τον γνωρίζω καλά σας λέω ότι είναι εξαιρετικά σοβαρός και φυσικά ευπρόσδεκτος στον ΛΑ.Ο.Σ. Και του εύχομαι καλή επιτυχία. Υπενθυμίζω ότι τα ίδια ακριβώς έγραφαν και έλεγαν και για τον Μάκη Βορίδη και τώρα έχουν καταπιεί την γλώσσά τους".
Ο πρόεδρος μάλλον φοβάται. Γιατί σου λέει: Ρε εδώ έκανα τόση προσπάθεια να παραστήσω το Δημοκράτη. Αυτός έχει εκδώσει βιβλίο που μιλάει για σύνδεση Εβραίων και Μαρξιστών, πως θα τον βάλω στα ψηφοδέλτια; Τόσο κόπο έκανα να αποδείξω πως αγαπάω τους Εβραίους και τους αγνούς-καθαρούς κομμουνιστές: Ε ρε γαμώτο, πως έμπλεξα έτσι πάλι; Κάτσε να δω τι αντιδράσεις θα υπάρχουν και βλέπουμε...
Βέβαια ο Ζαφειρόπουλος δεν μπορούσε να περιμένει την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος και έσπευσε να φτιάξει και προσωπική ιστοσελίδα.

Και για να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται, ακολουθεί απόσπασμα από μια χαρακτηριστική συνέντευξη αυτού του ευγενούς τέκνου του Έθνους. Απολαύστε τον:

-κ. Ζαφειρόπουλε επανεκδώσατε μία ιστορική εφημερίδα της Δεξιάς, τον «Ελεύθερο Κόσμο». Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση και πως βλέπετε σήμερα την πορεία της εφημερίδος σας; -Με τον Ε.Κ. μπορώ να πω ότι έχω μία συναισθηματική σχέση, καθώς θυμάμαι αυτή την εφημερίδα να μπαίνει στο σπίτι μου, όταν εγώ βρισκόμουν στην παιδική ηλικία, και να προξενεί συζητήσεις και πολιτικούς προβληματισμούς στην οικογένεια. Αργότερα υπήρξα ο ίδιος, συνεπής αναγνώστης του «Ελληνικού Κόσμου», της εφημερίδας της ΕΠΕΝ την δεκαετία του ‘80 και κατά κάποιον τρόπο, τον εβδομαδιαίο συνεχιστή του πρώτου. Έτσι λοιπόν, όταν το 2003 ανακάλυψα ότι ο τίτλος του «Ελεύθερου Κόσμου» ήταν νομικά διαθέσιμος, η επιλογή του ήταν πασιφανής.

Επίσης, ρίξτε και μια ματιά στην περιγραφή του βιβλίου του «Επιχείρηση Κοκκινος Ιούδας»:
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΟΥΔΑΣ Δημήτριος Ζαφειρόπουλος Το βιβλίο του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ε.Κ.» αποκαλύπτει τις σχέσεις Σιωνισμού - Κομμουνισμού, τις πνευματικές καταβολές του Μαρξ, το παρασκήνιο της μπολσεβίκικης επανάστασης στην Ρωσία, τον ελληνο-εβραϊκό κομμουνισμό βήμα - βήμα από την γέννησή του μέχρι και τον αιματηρό συμμοριτοπόλεμο. Μέσα από κείμενα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών του φανερώνεται όλη η διασύνδεση των σιωνιστών με τους γεννήτορες της μαρξιστικής ιδεολογίας και αυτούς που την εφήρμοσαν στην πράξη.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ... ΕΤΣΙ ΚΥΡ-ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ;

7 σχόλια:

 1. και καλά ειναι δυνατον να μεινει κρυφό; Πως την ειδε ετσι ο Προεδρας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έλα ντε. Μεγάλη κουφάλα ο πρόεδρος... όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Προσπαθούμε να αποδείξουμε τα αυταπόδεικτα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ (ΕΠΣΕ)
  Τ.Θ. 60820, 15304 Γλυκά Νερά, Tηλ. 2103472259 Fax: 2106018760
  email: office@greekhelsinki.gr ιστοσελίδα: http://cm.greekhelsinki.gr/

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  13 Σεπτεμβρίου 2009

  Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκοψε το νέο-ναζί Δημήτρη Ζαφειρόπουλο από τα ψηφοδέλτια!

  Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) επισημαίνει πως ο ΛΑΟΣ δημοσιοποίησε σήμερα απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στο Mega TV (http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=7950366) κατά τη διάρκεια της οποίας ανήγγειλε πως έκοψε από τα ψηφοδέλτιά του ΛΑΟΣ τον εκδότη του «Ελεύθερου Κόσμου», πρώην υπαρχηγό της «Χρυσής Αυγής», και καταδικασμένο (στις 18 Σεπτεμβρίου 2008) για αντισημιτισμό (και στις 9 Σεπτεμβρίου 2009 για εξύβριση του Εκπροσώπου του ΕΠΣΕ Παναγιώτη Δημητρά) Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, ο οποίος το έμαθε από την τηλεόραση:

  «Δημοσιογράφος: Ο κ. Ζαφειρόπουλος είναι δικός σας υποψήφιος βουλευτής στην Πάτρα;
  Γ. Καρατζαφέρης: Όχι δεν είναι δικός μας υποψήφιος και ούτε θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ..»

  Επειδή είναι πιθανό ο ΛΑΟΣ να ισχυρισθεί πως ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος ποτέ δεν πήρε το χρίσμα, το ΕΠΣΕ παραθέτει στη συνέχεια σχετικό υλικό από την εφημερίδα του ΛΑΟΣ «Άλφα Ένα», την ιστοσελίδα του υποψήφιου που αντέδρασε σήμερα με έκπληξη στο κόψιμό του, και την είδηση του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων AFP που έκανε το γύρο του κόσμου και ανέφερε (μόνη αυτή) την καταδίκη του για αντισημιτισμό.

  Προηγούμενα δελτία τύπου του ΕΠΣΕ για το Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, τις καταδίκες του και τη συμπόρευσή του με Κώστα Πλεύρη, Θάνο Πλεύρη και Άδωνι Γεωργιάδη:
  http://cm.greekhelsinki.gr/index.php?sec=192&cid=3513
  http://cm.greekhelsinki.gr/index.php?sec=192&cid=3515

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. http://alpha1.gr/older_versions_A1/A1-2009/September/05-09-09/frontpage_articles/17.pdf
  Η κα Κατερίνα Ρουσοπούλου, Αντινομάρχης στο Νομό Πέλλας, και ο κύριος Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος». θα κοσμίσουν τα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ.
  Περί της υποψηφιότητας του Δ. Ζαφειρόπουλου
  http://dzafeiropoulos.gr/index.php?view=article&catid=1:latest-news&id=57:2009-09-13-08-15-39&tmpl=component&print=1&layout=default&page=

  Την περασμένη Παρασκευή ο εκδότης του “Ελεύθερου Κόσμου”, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος βρέθηκε με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη στα γραφεία του ΛΑΟΣ στην οδό Καλιρρόης και ο δεύτερος του έκανε την πρόταση να είναι υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στην Αχαία. Μια πολύ τιμητική πρόταση, την οποία και αποδέχθηκε.

  Αμέσως μετά, ξεκίνησε τον πολιτικό του αγώνα στην περιοχή από την οποία άλλωστε κατάγεται. Η υποψηφιότητα ανακοινώθηκε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και από τις εφημερίδες “Α1” και “Ελεύθερος Κόσμος”. Ακολούθησε το σύνολο σχεδόν του τύπου και της Αχαΐας με συνεχή δημοσιεύματα. Η τοπική κοινωνία της Αχαίας, όπως προκύπτει από τα πολλά δημοσιεύματα, υποδέχθηκε με ενδιαφέρον την υποψηφιότητα.

  Ο προεκλογικός αγώνας ξεκίνησε δυναμικά, ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος μάλιστα νοίκιασε γραφείο στην κεντρική πλατεία των Πατρών, Γεωργίου Α΄, εξέδωσε φυλλάδια και γενικότερα προεκλογικό υλικό, τα οποία από το βράδυ της περασμένης παρασκευής μοιράζονται από και σε φίλους του κόμματος.

  Σήμερα το πρωί, της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου, σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για την συγκεκριμένη υποψηφιότητα, είπε ότι ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος. Μια διατύπωση η οποία μας άφησε έκπληκτους, καθώς ουδέν το σχετικό μας έχει κοινοποιηθεί. Ελπίζουμε ο κ. Καρατζαφέρης να εξηγήσει στα στελέχη του κόμματός του και στην αχαϊκή κοινωνία το τι ακριβώς έχει συμβεί.


  Ex-top spy to stand for Greek far-right party
  http://www.ejpress.org/article/38885

  ATHENS (AFP)---The former head of Greece's secret services Yannis Korantis is to stand for extreme-right party LAOS in next month's parliamentary elections, the party said on Thursday.

  Korantis will head the party's list at the October 4 elections, called by Prime Minister Costas Karamalis last week to deal with the country's economic woes.

  Korantis was sacked in July after five years as the head of the EYP spy agency. A police source said that his sacking was punishment for publishing transcripts of phone taps in Greek newspapers.

  Neo-Nazi Dimitris Zafeiropoulos, who recently joined LAOS, said he would also stand for the party in Patras in the northern Peloponnese.

  Zafeiropoulos was last year sentenced to five months in jail for writing an article celebrating how few Jews were left in the northern city Thessaloniki, where 96 percent of the Jewish population was killed by the Nazis.

  LAOS entered parliament for the first time in 2007 with 3.8 percent of votes and 10 MPs.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γιατί να ξέρετε ότι το "Ο" στο ΛΑ.Ο.Σ εκτός από "Ορθοδοξία" μπορεί να σημαίνει και "Οικολογία",, Αν το γράμμα ήταν το Μ δεν θα χρειαζόταν να εξηγήσει ο Καρατζαφέρ σε τι άλλο σημαίνει :P

  Ο Ζαφειρόπουλος έχει κάποια σχέση με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. KitsosMitsos Προσπαθούμε να τα δέιξουμε σε κάποιους μήπως και τα κατάλάβουν

  ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk)
  σήμαινει... μαργαρίτες;
  σήμαινει... μαργαρίνη;
  ΑΑΑΑ κάτσε το βρήκα νομίζω. Μήπως σημαίνει Μ Α Λ Α Κ Ι Α ;;;;;

  Ελληνικο Παρατηρητηριο των Συμφωνιων του Ελσινκι Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή