28/2/09

Νέα υπόθεση ζαρντινιέρας στην Σαλονίκη.
Νέα υπόθεση ζαρντινιέρας στην Σαλονίκη.
Συγκεκριμένα, χτες βράδυ τρία περιπολικά στην περιοχή Βαλαωρίτου, στο κέντρο της πόλης και ενώ είχε προηγηθεί κάποιο επεισόδειο, σταμάτησαν τρια παιδά , που περνούσαν εκείνη την ώρα απο το σημείο.
Η συνέχεια γνωστή. Μάζεψαν τον έναν , τον πήγαν στο τμήμα και εκεί σύμφωνα με μαρτυρίες του ίδιου τον ξυλοκοπούσαν με τρόπο που θυμίζει βασανιστήρια, αφού φτάσαν στο σημείο να του βαράν το κεφάλι στον τοίχο.
Σήμερα το πρωί το παιδί υποβαλλε μύνηση.
Απο τη μεριά τους οι αστυνομικοί ισχυρίζονται,μ πως κατά τη διάρκεια της σύλληψης, το παιδί έπαιρνε φόρα κ χτυπούσε το κεφάλι του , σε τοίχους της οδού Βαλαωρίτου, με σκοπό να γεμίσει πληγές και να τους ενοχοποιήσει αργότερα.
Ποιον να πιστέψουμε άραγε;


Είναι ενα ακόμα περιστατικό, από τα πόλλα , αστυνομικής βίας που έρχεται στο φως της επικαιρότητας στην πόλη της Σαλονίκης.
Προηγήθηκε η υπόθεση με τα πράσινα παούτσια και την ζαρντινιέρα, περιστατικά που μας κάνουννα πιστέψουμε πως η αστυνομία της πόλης του Βόρρα, στελεχώνεται από "σερίφηδες" , όπου αισθάνονται πως μπορούν να κανουν ότι τους καπνίσει μιας κ ή τιμωρία ειναι άγνωστη λέξη για αυτούς.
Και πως να μην αισθάνονται έτσι, απο την στιγμή που σε καθε σχεδόν δημόσια εμφάνιση τους, δήμαρχος , νομάρχης και μηρτροπολίτης εκθειάζουν το εργό της αστυνομίας. Όταν στο σύνολο τους δημοσιογράφοι στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ TV100, σε καθε εκπομπή τους (ασχετως θέματος)"δοξολογούν" τους άντρες τηςαστυνομίας κ μετά αρχίζει η εκπομπή τους;
όταν στο σύνολο τους όλα τα έντυπα κ οι δημοσιογράφοι της πόλης αναπαράγουν μια ληστεία τσάντας επί χίλια , δίνοντας ετσι την εντύπωση πως κλαπήκαν χίλιες αντι μιας τσάντας και "τρομοκρατούν" τον κόσμο με συνεχή άρθρα περί έλλειματος ασφάλειας κ ορδών σλάβων κ αλβανών που καταληστεύουν
την πόλη;
Μόνο που χτες δεν ήταν ούτε εγκληματίες, μήτε ξένοι αυτοί που σπάσαν το κεφάλι του παιδιού στο ξύλο. Ήτανα υτοί που πληρώνονται για να τον προστατεύουν (και καλά)
υγ1-Πάλι θα ακούουμε τους προύχοτες της πολης μας να μιλάνε για μεμονομένα περιστατικά κακκών αστυνομικών. Όταν στις 100 περιπτώσεις που έρχονται σε επαφη αστυνόμοι κ πολίτες , οι 90 καταλήγουν σε ξυλοδαρμό κλπ των δεύτερων , τότε δεν μιλάμε για μεμονομένη αστυνομική βία , αλλά για κωλοφαρδία του υπόλοιπου 10%

1 σχόλιο:

  1. πάλι τα ίδια... ένας φίλος μου είπε πως η αστυνομία είναι καθρέφτης της κοινωνίας... δε θα θελα να τον πιστέψω... αν η αστυνομία έχει χάσει κάθε μέτρο, χτυπάει αδιακρίτως τα αδύναμα μέλη της (την πλειοψηφία) και και έχει το θράσσος να υποστηριζει πως δεν τρέχει κάτι, αλλά προσπαθούμε να την ενοχοποιήσουμε, τότε δε θα θελα να δω τι τρέχει με τα υπόλοιπα άτομα της κοινωνίας μας... χαίρεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή