12/3/09

Η ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ

Σε επ' αόριστον διακοπή του διαγωνισμού ομορφιάς προχωρά ο Ant1, στη δίνη της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τόσο το κανάλι του Αμαρουσίου, όσο και άλλα ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα.


Έτσι, όπως μετέδωσαν οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές το μεσημέρι της Πέμπτης (12/03), μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια, φέτος δεν θα υπάρξουν καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιάνγκ, καθώς τα έξοδα που απαιτούνται για την διεξαγωγή ενός τέτοιου γεγονότος είναι τεράστια και τα οικονομικά περιθώρια πολύ περιορισμένα. Άγνωστο παραμένει εάν κάποια στιγμή, η λαμπερή βραδιά ''επιστρέψει'' στους τηλεοπτικούς δέκτες. Οι υπεύθυνοι του καναλιού θα επανεξετάσουν το θέμα μετά το καλοκαίρι. Και αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνον από το κόστος.

Ο πρώτος διαγωνισμός ομορφιάς υπό την επίβλεψη του Ant1 πραγματοποιήθηκε το 1990, με πρώτη τότε νικήτρια την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έφερε στην Ελλάδα και τον πρώτο διεθνή τίτλο ως Μις Παγκόσμιος Τουρισμός, έναν χρόνο μετά. Έκτοτε, από τις πασαρέλες που στήθηκαν από το συγκεκριμένο κανάλι πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μόδας, με μεγαλύτερο αυτό της Ειρήνης Σκλήβα, η οποία το 1996 στέφθηκε Μις Υφήλιος.

COSMO GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου