12/3/09

ΠΑΟ: Και Tώρα Tι Kάνουμε;


Όνειρο ήταν και πάει. Τώρα αρχίζει το (πολυμετοχικό) ματς

ΠΑΟ


Πλέον, το ρεπορτάζ για τον Παναθηναϊκό χάνει το αγωνιστικό ενδιαφέρον του, αλλά αποκτάει άγρια ομορφιά σε ό,τι αφορά τις εκτός γηπέδου εξελίξεις που μπορεί να είναι εκρηκτικές! Η διοίκηση της ομάδας βιώνει μια... ψεύτικη ανακωχή εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ανησυχούν για το άμεσο μέλλον της ομάδας τους.


Ο Νίκος Πατέρας, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι καλούνται να διαχειριστούν «ομαδικά» μια αποτυχημένη σεζόν, την οποία ο καθένας είδε ως ευκαιρία για να επωφεληθεί ατομικά. Ο Πατέρας θέλησε να κερδίσει λαϊκό έρεισμα και να γίνει γνωστός, ο Βγενόπουλος να... δημοσιοποιήσει το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, ο Τζίγγερ να μείνει μακριά από τα φώτα μετά την περυσινή ταλαιπωρία με τους οργανωμένους που δεν τον ήθελαν και οι Γιαννακόπουλοι να στηρίξουν την προσπάθεια, επειδή δεν ήθελαν να χαλάσουν την αψεγάδιαστη εικόνα που έχουν για αυτούς οι φίλαθλοι του συλλόγου.


Όλοι ενώθηκαν για το καλό του Παναθηναϊκού. Όμως, αυτή η πεντάδα βρίσκεται πλέον ενώπιον του ερωτήματος: «Μήπως μαζευτήκαμε πολλοί;». Θα δείξει...
ανατυπωση αποσπασματος απο αρθροσ την yupi gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου